Kampus PJ

Kampus PJ kami terletak di tengah-tengah bandar Petaling Jaya, yang menjadikan kolej kami mudah diakses melalui pengangkutan awam. PJ New Town ialah pemenang Anugerah Bandaraya Pembelajaran UNESCO di Malaysia, bersama-sama dengan bandar-bandar lain di seluruh dunia.

Mempunyai kelas yang serba lengkap, pusat sumber, makmal komputer dan kemudahan ruang istirahat pelajar, kampus ini hanya 10 minit berjalan kaki dari 2 LRT stesen – dari Taman Jaya dan Asia Jaya. Pelbagai pusat beli-belah berdekatan, hotel 4 dan 5 bintang, bank, restoran pelbagai masakan dan jabatan kerajaan segalanya terletak berhampiran ICMS.

Akademi Bola Sepak ICMS

International College of Management and Sports (ICMS) bekerjasama dengan FootbalHub untuk menyediakan kemudahan yang sempurna untuk pasukan bola sepak kami. Kami memberi pelajar akses kepada fleksibiliti akademik, peluang pembangunan peribadi dan profesional, biasiswa dan pembiayaan, dan peluang untuk memajukan pencapaian sukan anda di pusat tempatan dan antarabangsa.

ICMS mengendalikan akademi bola sepak profesional yang terbuka kepada semua pelajar kami. Akademi Bola Sepak ICMS terletak di Akademi Bolasepak Merah Kuning U15, Puncak Alam, Shah Alam yang menempatkan lebih 200 pemain bola sepak kami. Akademi ini lengkap dengan kemudahan untuk pelajar kami seperti padang bola sepak, Gim, Kafeteria, Bilik Pertukaran Pemain, Asrama, Peralatan Sukan dan banyak lagi.

Akademi ini diterajui oleh pasukan jurulatih yang berkebolehan dan berlesen, yang diketuai oleh beberapa bekas negara. pemain dan telah berjaya dalam dandanan pemain yang telah menyertai pelbagai kelab dan pasukan negeri. ICMS juga merupakan rakan akademik antarabangsa Kelab Bola Sepak Southampton EPL.